top of page
Logo#23272a.png

SELECTAREA UNIVERSITĂȚILOR

Te simți copleșit de multitudinea de universități și programe? Nu știi cum să alegi ce e potrivit pentru tine? Mentorii Abroademy te pot ajuta!

✓ 30 min. consultare generală


✓ Mentorii Abroademy vor face o cercetare minuțioasă a universităților care ți s-ar potrivi


✓ Vei primi o listă cu 5 universități care ți se potrivesc cel mai bine + un formular Excel cu cerințele, costurile și termenii limită de aplicare ai fiecărei universități


✓ BONUS: idei de acțiuni concrete care să îți mărească șansele de admitere

Mentorii Abroademy

Image-empty-state.png

Mihaela Curmei

Specializată pe universitățile din SUA

Image-empty-state.png

Nicoleta Copaci

Specializată pe universitățile din Europa

Image-empty-state.png

Laura Catărău

Specializată pe admiterile din Franța și Germania

Preț

€44.95

€̶7̶5̶

Procesul%20de%20i%CC%82nregistrare%20Lat

Selectarea universităților la care să aplici e un moment crucial în procesul de admitere. Cu mai mult de 10 000 de universități în SUA și Europa, e și normal să te “pierzi” în cantitatea enormă de informație disponibilă. Dacă nu ești sigur la ce universități să aplici, sau nu știi la care universități ai avea șanse mari să fii admis, mentorii Abroademy te pot ajuta!


Cum anume?


Pentru început, vom programa un apel cu tine de aproximativ 30 de minute, în care vom discuta despre profilul tău academic, activitățile extrașcolare și preferințele/interesele tale în legătură cu studiile peste hotare. În urma acestui apel, noi vom face o cercetare minuțioasă a universităților (timp de 1-2 săptămâni) care ți s-ar potrivi și vom alege cinci cele mai bune opțiuni. Vom crea mai apoi o listă Excel în care vom adăuga cerințele, costurile, termenii limită de aplicare ai fiecărei universități. De asemenea, îți vom sugera idei concrete pentru a-ți mări șansele de admitere la universitățile respective.

 

NOU! De acum te poți adresa la noi și cu întrebări despre programe în franceză și germană. Înscrie-te la o sesiune cu noul nostru mentor Abroademy - Laura Catărău. 

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Abroademy

bottom of page