top of page
Logo#23272a.png
Logo#23272a.png

Webinar: “Admiterile din SUA: Cum să îți îmbunătățești APLICAȚIA pe ultima sută de metri"

Aplici la studii în SUA anul acesta? Vrei să afli cum îți poți îmbunătăți aplicația pe ultima sută de metri? Te invităm la un webinar online cu Mihaela Curmei, mentorul Abroademy specializat pe admiterile din SUA, pe data de 19 decembrie, ora 17:00.


În timpul webinarului, Mihaela va vorbi despre top greșeli pe care să le eviți în aplicația ta, despre cum ți-ai putea îmbunătăți eseurile de admitere, despre comisiile de admitere ale universităților din SUA și experiența ei personală de student în SUA. (Webinarul este dedicat în special celor care aplică anul acesta, dar elevii care plănuiesc să aplice anul viitor sunt la fel invitați să participe.)


Mai multe despre Mihaela poți vedea mai jos:


După ce a absolvit liceul Orizont din Chișinău în 2013, Mihaela și-a făcut licența în Operations Research and Financial Engineering la Princeton University în SUA. Ulterior, a lucrat ca Data Scientist la Microsoft și acum își face doctoratul în informatică la Universitatea Berkeley din California.


Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, la ora 17:00, pe Zoom. Pentru a avea acces la acest webinar, te invităm să te înscrii gratuit aici.


Poți accesa pagina de Facebook a evenimentului aici.

Going Abroad (4).png
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Abroademy

bottom of page