top of page

Noutăți

Image-empty-state.png

Echipa Abroademy se mărește!

Echipa Abroademy se mărește - Îți prezentăm noul mentor Abroademy - LAURA CATĂRĂU!

Laura este specializată pe programe în engleză, franceză și germană din Franța și Germania. Uni-assist, DAP, VPD, DAAD - ea te va ajuta să navighezi prin toate detaliile procesului de admitere din Franța sau Germania.

21/11/21

Image-empty-state.png

Webinar: “Admiterile din SUA: Cum să îți îmbunătățești APLICAȚIA pe ultima sută de metri"

Aplici la studii în SUA anul acesta? Vrei să afli cum îți poți îmbunătăți aplicația pe ultima sută de metri? Te invităm la un webinar online cu Mihaela Curmei, mentorul Abroademy specializat pe admiterile din SUA, pe data de 19 decembrie, ora 17:00.

19/12/20

Image-empty-state.png

În vizită virtuală la liceele "Orizont" și "Aristotel"

Senatul Nirvana împreună cu Senatul Liceului "Orizont" îi invită la o întâlnire virtuală pe Abroademy, cei a căror deviză este "creat de foști studenți pentru viitori studenți", pentru a ne da mai multe detalii, dar și răspunde la oricare întrebare în legătură cu aplicările în Europa și SUA!

27/10/20

Image-empty-state.png

Instagram Live "Going Abroad" cu Corina Cojocaru in Marea Britanie

Sâmbătă, 24 octombrie, la ora 12:00, vom discuta cu Corina despre cum e să trăiești și să fii student în Marea Britanie, despre cum e să studiezi ceva “mai exotic” ca criminologia, ce profesii îți poți alege după asta și multe altele.

23/10/20

Image-empty-state.png

Un nou articol publicat pe Youth.md

Ai nevoie de bani ca să studiezi în străinătate? Poți fi admis cu ușurință la universitățile de top dacă ai note mari la școală? - sunt doar câteva dintre întrebările abordate în noul nostru articol!

20/10/20

Image-empty-state.png

Instagram Live "Going Abroad" cu Vlad Malai in Olanda

Sâmbătă, 10 octombrie, la ora 17:00, vom discuta cu Vlad despre cum e să trăiești și să îți faci studiile în Olanda, despre cum poți combina matematica și fizica cu filosofia, despre admiterile în Olanda și multe altele.

9/10/20

bottom of page